Kullamäe: meeskonnas tekib positiivne lumepalliefekt

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreenert Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreenert Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe lausus pärast EuroChallenge sarjas Viini Zepteri alistamist, et võita on tõesti hea ning tänu viimase aja edule, on ka mängijate tuju hea ning treeningutel sujub kõik libedalt.

«Meeskonna mängus tekib lumepalliefekt – kui hakkab hästi minema, siis lähebki. Üksikud võidud võivad väga palju muuta ning tekitada kõigis enesekindlust. See kehtib nii mängijate, treenerite, kui ka sponsorite kohta. Nüüd on meie asi mitte libastuda, vaid jätkata sama hea hooga,» rääkis Kullamäe.

Kogenud Gert Dorbek oli treeneriga päri. «Õpime järjest paremini üksteist tundma ja nii on hea mängida. Aga usun, et suudame tegutseda veelgi paremini,» lausus ta. «Kui meeskonnal tervikuna läheb hästi, on ka igal mängijal eraldi kergem.»

Rockil on EuroChallenge sarjas 3 võitu ja 2 kaotust, kuid täpselt sama seis on ka lätlaste Ventspilsil ja rootslaste Södertäljel. Nende kahe meeskonna omavahelise heitluse võitis Södertälje 83:80. Tuleval teisipäeval kohtub Rock võõrsil Rootsi klubiga, Ventspils aga Viiniga. Järgmisele etapile pääseb kaks paremat. Seega vajab Rock nädalapärast ikkagi võitu. «Elu on näidanud, et sellises olukorras ei saa kellegi teise peale loota, vaid tuleb ise võita. Praegu ongi kõige olulisem, keskenduda teisipäevasele mängule,» lausus Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles