Inglismaa keelas Mike Tysonil riiki siseneda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: SCANPIX

Endine maailmakuulus poksija Mike Tyson pidi sõitma Londonisse, et promoda seal oma elulooraamatut «Undisputed Truth», ent reis saareriiki tuli ära jätta, sest Tyson sai ootamatult teada, et on teeninud Inglismaale minemise keelu.

Oma elulooraamatut tutvustaval Tysonil polnud aimugi, et teda Inglismaale ei lubata, sest avaldas alles hiljuti oma Twitteri kontol postituse, kus palus saareriigi fännidel esitada talle küsimusi, millele siis Inglismaale minnes vastata. Tysoni kirjastaja andmetel muusid aga britid 2012. aasta talvel oma immigratsioonipoliitikat ja seetõttu jääb vägistamise eest vangis istunud kuulsal poksimehel Inglismaale minemata.

Inglismaa asemel läheb Tyson oma raamatut esitlema Pariisi.

Tyson mõisteti 1992. aastal süüdi teismelise iluduskuninganna vägistamises ja ta teenis karistuseks kuueaastase vangistuse, millest kandis ära kolm aastat. Lisaks on Tyson mõistetud süüdi vägivaldses rünnakus, kokaiini omamises ja purjus peaga autojuhtimises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles