Arsenali mängijad ei tohi Itaalias hotellist lahkuda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali meeskond treeningul.
Arsenali meeskond treeningul. Foto: SCANPIX

Tänaõhtuse jalgpalli Meistrite liiga mängu eel on Napoli klubile külla sõitnud Arsenali võistkond saanud käsu, mille järgi nad ei tohi turvalisuse kaalutlustel hotellist lahkuda.

Inglismaa suurklubi keelu alla paneku põhjuseks on tulised Napoli fännid, kes oktoobrikuus Londonis Arsenalil külas käies suutsid tekitada palju segadust ja elevust. Selleks, et vältida võimalikke vägivaldseid kokkupõrkeid, ongi keelatud Arsenali mängijatel ja tehnilisel meeskonnal hotellist ilma saatjata lahkuda.

Lisaks on mõeldud ka ligi 700 Arsenali fänni turvalisusele ning nad sõidutatakse väidetavalt San Paolo staadionile salaja, et kohalikud fännid neid rünnata ei saaks.

Oktoobrikuus ründasid Napoli fännid Londonis kohalikke fänne ühes restoranis ning üks inimene vajas haiglaravi.

Nii Napoli kui Arsenal loodavad F-alagrupist edasi pääseda. Arsenalil on hetkel tabeli liidrina koos 12 punkti, ent nii Napoli ka kui eelmise aasta Meistrite liiga finalist Dortmund on vaid kolme punkti kaugusel. Seni alagrupis ainsa punktita Marseille klubi võõrustabki kodus Dortmundi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles