Hyundai avalikustas kõik neli WRC-sarja sõitjat

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hyundai meeskonna esisõitja Thierry Neuville eelmisel aastal Fordil kihutamas.
Hyundai meeskonna esisõitja Thierry Neuville eelmisel aastal Fordil kihutamas. Foto: SCANPIX

WRC-sarja meeskond Hyundai andis oma kodulehe kaudu teada kõik järgmise hooaja sõitjad: lisaks varem kinnitatud Thierry Neuville'ile ja soomlasele Juho Hänninenile liituvad meeskonnaga ka Dani Sordi ja Chris Atkinson.

Hyundai esipiloodiks on Neuville, kes teeb kaasa WRC-sarja täisprogrammi. Hänninen asub valitud etappidel juhtima teist Hyundai i20 masinat ning tiimi kodulehe andmetel jääb Sordole ja Atkinsonile Neuville'i saatjate roll, mis tähendab, et peale Neuville'i peavad kõik kolm ülejäänud meest masinat omavahel jagama. Näiteks hooaja avarallil Monte Carlos on starti minemas Sordo, samas kui Austraalia etapiks on kinnitatud sõitjaks Atkinson.

Tiimi juht Michael Nandan sõnastas ka Hyundai meeskonna eesmärgid, aga jäi neid seades tagasihoidlikuks. «Oleme vähem kui aastaga ehitanud ja testinud täiesti uue WRC-sarja auto, Hyundai i20, ning rajanud professionaalse meeskonna ja loonud kaasaegse motospordi keskuse,» kiitis Nandan.

«Meie eesmärgiks 2014. aastaks on realistlikud: tahame kõikidel rallidel jõuda mõlema autoga finišisse ja luua informatsiooni ning kogemuse abil andmebaas, et saaksime tulevikus hakata mõtlema ralli võitudele. Kui kõik läheb hästi, loodame sel hooajal võidelda aeg-ajalt ka poodiumikohtade pärast,» selgitas Nandan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles