LeBron Jamesi seostatakse juba Chicago Bullsiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millises klubis mängib LeBron James järgmisel hooajal?
Millises klubis mängib LeBron James järgmisel hooajal? Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA langes läinud ööl konkurentsist LeBron Jamesi koduklubi Cleveland Cavaliers. Cavaliers kaotas idakonverentsi poolfinaalis mängudega 2:4 Boston Celticsile.

Pärast Cavaliersi kaotust said hoogu juurde kuulujutud, et suvel otsib James endale uue klubi. Teatavasti saab Jamesil leping Cavaliersiga läbi ning tal on vabaagendina võimalus endale uus tööandja leida, kirjutab ESPN.

Pärast Cavaliersi viimast kaotust sõnasid kolme meeskonna mänedžerid, et neile teadaoleva info kohaselt liitub James suvel Chicago Bullsiga. Lisaks on Jamesi pikemat aega seostatud ka New York Knicksiga.

«Usun, et Bulls teeb kõik endast oleneva, et James endale meelitada. Lisaks võivad nad Cavaliersile loovutada Luol Dengi. Kui see on õnnestunud, siis soovivad nad kindlasti saada ka Dwyane Wade’i või Chris Boshi,» sõnas üks mänedžer ESPNile.

Teadupärast saavad ka Wade ja Bosh sel suvel vabaagentideks. Lõppenud hooajal mängisid nad vastavalt Miami Heati ja Toronto Raptorsi ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles