Varrak: ei olnud meie poolt paha mäng

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev/Cramo alistas korvpalli EuroCupi sarjas koduväljakul 84:69 ning sellega kindlustati endale G-alagrupis viies koht. Tabelis on kalevlastel nüüd kaks võitu ja seitse kaotust.

«Alati saab paremini, kuid kindlasti ei olnud meie poolt paha mäng. Pärast suuri võite (Banviti ja Unicsi alistamist) olid ootused kõrged ja sellele järgnenud kaotuseid ei olnud emotsionaalselt lihtne seedida,» märkis Varrak. «Kui mänge vaadata, siis ühe paki saime Unicsi käest (võõrsil 44:94), kuid muidu oleme vastastele andnud ikka kõvasid lahinguid. Meid on peetud ju autsaideriteks, kuid siit (Tallinnast) ei ole keegi lihtsalt pääsenud.»

Esialgse plaani kohaselt pidi eile kalevlaste särgis debüüdi tegema ameeriklasest mängujuht Curtis Stinson, kuid mees teatavasti Tallinnasse ei jõudnud ja lõpuks otsustas Kalev/Cramo ka tema teenetest loobuda.

Seega jätkatakse uue palluri otsingutega. «Mida varem uus mees kohale jõuaks seda parem. Samas lihtsalt toomise pärast me kedagi palkama ei hakka,» märkis Varrak. «Meil on vaja meest, kes meile midagi ekstra juurde annaks ja oleks mingis elemendis väga hea. (Armands) Škele oli selline mees, kes andis midagi lisaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles