Napilt pääsenud Dortmundi peatreener lubas mängijatele tasuta õlut

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp.
Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalli Meistrite liigas eile taas üle noatera pääsenud Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp andis meestele õhtuks vabad käed.

Alagrupist edasi pääsemiseks võitu vajanud Dortmund sai võõrsile Marseille Olympique'i vastu mängida ligi tund aega ühemehelises enamuses, kuid 87. minutil oli seis tablool endiselt 1:1, mis viinuks alagrupist edasi hoopis samal ajal alagrupi teises mängus omavahel kohtunud Napoli ja Londoni Arsenali. Siis lõi Kevin Grosskreutz aga päästva värava, mis tõi Meistrite liiga eelmise hooaja finalistile nii edasipääsu kui ka alagrupi esikoha.

«Jah, täielikult,» vastas Klopp pärast mängu telekanali Sky küsimusele, kas kohtumine meenutas kevadist veerandfinaali Malaga vastu, kus Dortmund pääses edasi tänu lisaminutitel löödud kahele väravale. «Kodus oleks asi ehk natuke rahulikum olnud. Tegime palju asju õigesti, aga kukkusime ikkagi peaaegu välja. Lõime hulgaliselt võimalusi, ent ei suutnud neid realiseerida,» nentis Klopp.

Vigastuste küüsis vaevleva Dortmundi kapten Sebastian Kehl teatas pärast võitu kohe, et raskest seisust välja tulemist plaanitakse hotellis õllega tähistada. Klopp ei hakanud keelama: «Jah, hotellis tuleb happy hour. Ärge saage valesti aru, ega nad ennast purju ei joo. Aga see on selge, et keegi ei pea millegi eest maksma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles