Karpak asub esimese võistluspäeva järel 17. kohal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Peeter Langovits

Qingdao lahel toimuval Pekingi olümpiaregatil ei õnnestunud Laser klassis võistleval Deniss Karpakil esimene võistluspäev eriti hästi - kahest täna kavas olnud sõidust tuli vastavalt 16. ja 20. koht, mis üldarvestuses annab 43 osaleja seas 17. koha.

Esimene sõit:

Esimeses märgis oli Karpak 22. kohal, kuid jätkas siis tõusvas joones, tõustes vahepeal isegi 14. kohale. Lõpuks tuli aga mõned kohad taanduda ja lõpp-protokolli kanti 16. koht.

Esimese sõidu võitis argentiinlane Julio Alsogaray.

Teine sõit:

Teine sõit algas Karpakile paljulubavalt - kahes esimesest märgist tuli eestlane läbi üheksandana. Kuid vastupidiselt esimesele sõidule kulges teises sõidus Karpaki sõit langevas joones ja nii ületaski eestlane finišijoone 20ndana.

Kokkuvõttes asub Karpak oma esimesel võistluspäeval kogutud 36 karistuspunktiga 17. kohal. Võistlust juhib Uus-Meremaa purjetaja Andrew Murdoch, kellel on kokku seitse karistuspunkti, talle järgnevad itaallane Diego Romero üheksa karistuspunktiga ja kolmas on avasõidu võitnud Argentina esindaja Julio Alsogaray, kes kokku teeninud 12 karistuspunkti.


Kokku on Laseril kavas 10 sõitu + finaalsõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles