Järjekordne kuulujutt: Webber siirdub Ferrarisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber
Mark Webber Foto: SCANPIX

Kuulujuttudest kihavas vormelimaailmas on liikvele lastud järjekordne kõmujutt – väidetavalt siirdub praegu Red Bulli rooli keerav Mark Webber järgmisel hooajal Ferrarisse Felipe Massa kohale.

Seda juttu alustasid kolm erinevat meediaallikat – Briti tabloidleht The Sun, Hispaania ajaleht El Mundo Deportivo ning Briti vormeliajakirjanik James Allen, kõik kolm said sellise info Monacost, kus sel nädalavahetusel sõidetakse järjekordne MM-etapp, vahendab Motorsport.

Juba varem liikusid kuulujutud, et Renault’ piloot Robert Kubica istub tuleval hooajal Massa asemele Ferrarisse, kuna brasiillane pole tänavu erinevalt oma meeskonnakaaslasest Fernando Alonsost suutnud väga häid esitusi näidata.

The Suni andmetel kaalub 33-aastane Webber ka varianti karjäärile joon alla tõmmata, aga seda vaid juhul, kui ta ei suuda Red Bullis oma kohta säilitada ega paku ka teistele tippmeeskondadele huvi.

Pikka aega on räägitud ka, et Webberi asemel hakkab tulevast hooajast Red Bullis sõitma Kimi Räikkönen, kes sel hooajal võistleb hoopis autoralli MM-sarjas. The Suni teatel peaks lõplik selgus tulema juulis.

El Mundo väitel on võimalik ka seesugune stsenaarium, et Massa ja Webber vahetavad lihtsalt järgmisel aastal kohad.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles