Kullale tõusnud Nabi: sõpradele pean vist uue peo tegema

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi.
Heiki Nabi. Foto: Liis Treimann

Heiki Nabi kuulis uudist, et maadluse MMi finaalis teda alistanud iraanlane Amir Aziz Ali Akbari on dopinguga vahele jäänud, eile hilisõhtul. Teadmine, et ta on tõusnud ootamatult kahekordseks maailmameistriks, tekitas emotsiooni, mis ei lasknud tal kuidagi uinuda.

«Nii võimas emotsioon siiski polnud, kui matipeal võites, aga hea meel, et õiglus võidutses,» rääkis Nabi. «Esimese teate sain ühelt sõbralt sms-i kaudu. Siis hakkasin asja uurima ja nägin, et sellised jutud tõesti liiguvad. Ametlikku kinnitust esialgu polnud, see tuli alles täna.»

Nabi peab nüüd oma hõbemedali tagastama ja saab selle asemel kulla. Esialgu pole teada, kuidas kuld temani jõuab. «Hiljuti sai tagantjärgi tiitlivõistluste pronksi üks Soome maadleja, temale anti medal üle ühel võistlusel. Võib-olla on minuga samamoodi,» arutles ta. «Perega tähistan kulla saamist nädalavahetusel. Sõpradele tegin peo siis, kui hõbedaga saabusin, nüüd pean ilmselt neile ka uue peo korraldama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles