Hispaania meedia: parima jalgpalluri auhinna saaja on teada

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Hispaania raadiojaam Cadena COPE vahendas uudist, et Madridi Reali jalgpalliklubi superstaar Cristiano Ronaldo on muutnud meelt ning kavatseb minna jaanuaris toimuvale maailma parima jalgpalluri aastaauhinna ehk Ballon d'Ori jagamisele. Raadiojaama spekulatsioonide kohaselt tähendab see, et Ronaldo on saanud kinnituse selle kohta, et sel aastal läheb trofee just talle.

Novembrikuus andis maailma jalgpalliliit FIFA teada, justkui oleks neli korda auhinna võitnud Lionel Messil ning Müncheni Bayerni staaril Franck Riberyl oluliselt suurem võimalus selle aasta parimaks jalgpalluriks valituks saada. Selle peale teatas Ronaldo, et tema ei kavatse auhinnatseremooniale minna.

Asjad hakkasid arenema aga teises suunas pärast seda, kui FIFA president Sepp Blatter võrdles Messit ja Ronaldot ning andis mõista, et Reali staar on liiga ilueedi. Mõnda aega pärast seda andis FIFA teada, et parima jalgpalluri valimise tähtaega lükatakse mõned nädalad edasi ning oma varasemat valikut saab ka muuta. Kuna sellise otsuse tegemine langes kokku järgmise aasta jalgpalli MMi play-offi mängudega, kus Ronaldo aitas nelja väravaga Portugali finaalturniirile, hakkasid liikuma spekulatsioonid, justkui oleks FIFA selle käigu välja mõelnud just selleks, et Ronaldole võitu kindlustada.

Nüüdseks on hääletamine juba mõnda aega läbi ning Ronaldo teadaanne, et ta kavatseb siiski tseremooniale minna, ongi pannud Hispaania meedia spekuleerima, justkui oleks ta auhinna saamises kindel.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles