Žalgiris võttis Euroliigas napi ja vajaliku võidu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumine Kaunase Žalgirise ja Anadolu Efesi vahel.
Kohtumine Kaunase Žalgirise ja Anadolu Efesi vahel. Foto: SCANPIX

Kaunase Žalgirise meeskond võttis korvpalli Euroliigas täna 65:63 võidu ning jätkab kuueteistkümne parema hulka jõudmise kursil.

Avaveerand möödus võrdsete heitlusena ja lõppes seisul 16:16. Teisel veerandajal mängis napi edu sisse Anadolu klubi ning poolajale mindi Kaunase poolt vaadatuna skooriga 34:36. Kolmandal veerandajal sai oma mängu paremini mängima Žalgiris ja nii juhiti enne otsustavat veerandit 62:52. Neljandal veerandajal aga Žalgirise mäng lagunes ja viimasel kümnel minutil suudeti visata vaid 3 punkti. Visketabavusega ei hiilanud aga ka Anadolu meeskond ja nii sai Žalgiris napi, ent vajaliku võidu.

Leedu klubi parimana viskas Justin Dentmon 23 punkti, Anadolu meeskonna parimaks oli 14 silmaga Semih Erden. Žalgirise ridadesse kuuluv Eesti koondislane Siim-Sander Vene on endiselt ravimas seljavigastust.

Nii Anadolul kui Žalgirisel on nüüd kirjas neli võitu ning viis kaotust, sellega hoitakse teist ning kolmandat kohta.

Täna on kavas veel kuus mängu:
Moskva CSKA - Barcelona 79:65
Fenerbahce Ülker - Belgradi Partizan 77:79
Malaga Unicaja - Müncheni Bayern 77:72
Piraeus Olympiacos - Siena Montepaschi 78:73
Maccabi Electra - Lietuvos Rytas 78:71
Zvezda Telekom - Vitoria Laboral 81:65
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles