Itaallaste ebaedu valmistab jalgpallikoondise peatreenerile muret

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia koondise peatreener Cesare Prandelli.
Itaalia koondise peatreener Cesare Prandelli. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise peatreener Cesare Prandelli tunnistas, et Itaalia klubide esitused Meistrite liigas valmistasid talle muret.

Kolmest Itaalia klubist pääses Meistrite liigas 16 parema sekka vaid üks. Kui Torino Juventus ja Napoli jäid napilt kaheksandikfinaalidest eemale, siis AC Milan pääses sinna üle noatera.

«Olen Meistrite liiga pärast kurb. Kõik kolm meeskond oleksid võinud edasi pääseda. Siiski sai edasi vaid Milan ja sedagi suure kannatamise järel,» märkis Prandelli Tuttosport’ile.

«Napolil oli ebaõnne ja nende väljalangemine oli sensatsiooniline (Napoli kogus kuue mänguga 12 punkti, kuid jäi alagrupis ikkagi kolmandaks). Samal ajal tehti Juventusele Istanbulis liiga (Juventus kaotas Galatasaray’le 0:1 väga halvas seisukorras väljakul). See mäng tulnuks edasi lükata, aega selleks ju oli,» rääkis Prandelli.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles