Madridi Reali ostupoliitika sai taas kriitikat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi kulutas sel suvel teatavasti taas mängijate üleminekuturul suuri summasid ja sai selle eest loomulikult ka palju kriitikat. Kõige rohkem mõisteti hukka Garteh Bale’i tehingut, kuna endise Tottenhami mängumehe eest laoti lauale 100 miljonit eurot.

Nüüd otsustas ka Šveitsi koondise peatreener Ottmar Hitzfeld suvist tehingut kritiseerida. Reali president Florentino Perez teatas hiljuti, et klubi võlg on tänavu vähenenud 27,4 protsendi võrra ja on nüüd 90,6 miljonit eurot. Samas on ühe klubi liikme sõnul nende võla suuruseks hoopis 541 miljonit eurot, vahendab Eurosport.

«See on ennekuulmatu. Ma ei saa aru, et kuidas nad saavad teha selliseid oste, kui nad ise on võlgades,» rääkis Hitzfeld. «Selline käitumine ei ole aus. Müncheni Bayern on samal ajal jätkusuutlik klubi, kellel puuduvad võlad. Nad on maksnud viimastel aastatel suuri summasid, kuid nad on teinud seda vastavalt oma majanduslikele võimalustele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles