Tarmo Rüütli: ma ju ise ka vana kalevlane

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Kui JK Tallinna Kalev teatas täna oma koduleheküljel, et nende esindusmeeskonda hakkab juhendama viimased kuus aastat Eesti koondist tüürinud Tarmo Rüütli, siis värske peatreener ise lausus, et üksikasjalikku lepingut ei ole ta veel Kaleviga alla kirjutanud.

Samas on Rüütli põhimõttelise jah-sõna Kalevile andnud. «Olen ju ise vana kalevlane, mitu aastat on seal staadionil ka mängimas käidud,» lausus Rüütli. «Kalev on väärikas meistriliiga klubi, mida treenida. Kui pakuti, siis võtsin selle väljakutse vastu.»

Kalevi läinud hooaega tumestas kihlveoskandaal, mille tagajärjel heideti klubist välja mitu väidetavalt kokkuleppemängudega tegelenud pallurit. Hooaeg lõpetati 34 punkti ja 8. kohaga, pääsedes napilt üleminekumängudele kukkumisest. Rüütli ei pelga enda sõnul probleemide võimalikku kordumist. «Ega mingeid garantiisid pole, et jamasid ei või tekkida. Tuleb hakata otsast pihta ja vaadata, kuhu jõuame,» lausus ta.

Kalevi võimalusi uuel hooajal ei soovinud Rüütli veel hinnata. «Pole meeskonnaga kohtunud, aga selge muidugi, et tegu on amatöörklubiga, kus mängijad tegelevad jalgpalliga muude asjade kõrvalt. Selline klubi ta pole, kes medalitele mängiks,» nentis Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles