BC Star teenis U17 Tütarlaste Euroopa Noorte korvpalliliigas väärt võidu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Postimees.ee

Riias toimuval U17 tütarlaste Euroopa Noorte Korvpalliliigas (EYBL) sai BC STAR päeva esimeses mängus väärt võidu tugeva Leedu võistkonna LKC-U17 üle, kuid teises mängus pidi tunnistama poolakate OSSM Pzkosz Mazovia paremust.

Turniiri esimene kohtumine oli äärmiselt võitluslik ja pingeline mõlemalt poolelt, mängu võitja saatus otsustati lisaajal, mille BC STARi tüdrukud suutsid võita 9:5, kohtumise lõppskooriks 49:45. Võistkonna parimateks Eeva-Gloria Kilu 22 punkti ja 7 lauapalliga, Ege-Ly Viirmaa 7 punkti ja 6 lauapalliga ning Kerda-Liina Sabbal 6 punkti, 3 lauapalli ja 3 vaheltlõikega.

Päeva teises mängus toodi eestlannad maa peale tagasi kui poolakate OSSM PZKosz Mazoviale kaotati suurelt 35:60. Suure kaotuse tingisid kehv kolmepunktivisete tabavus (3/14) ning rohked pallikaotused (24 võrreldes vastaste 12ga). Võistkonna parimateks Eeva-Gloria Kilu 11 punkti ja 8 lauapalliga, Siiri Kliimson 7 punkti ja 5 lauapalliga ning Ege-Ly Viirmaa 8 punktiga.

Homme 09.00 minnakse vastamisi valgevenelaste RGUOR Minski võistkonnaga ja 16.30 poolakate OSSM PZKosz Nord võistkonnaga. Kõiki mänge saab jälgida online-ülekandena aadressil: http://live.baskethotel.com/eybl/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles