Ela nagu Ecclestone: miljoni eest pääseb kõikidele F1-etappidele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone pakub huvilistele võimalust liikuda ühe aasta jooksul kuninglikus sarjas ringi tema kui kõige tähtsama mehe paremal käel. Lõbu ei lähe maksma kuigi palju –­ «kõigest» miljon dollarit.

Luksuslikele raamatutele pühendunud kirjastaja Opus on nimelt pannud enampakkumisele teose The Bernie Opus, mis on müügis alghinnaga üks miljon dollarit. Raamatul on 850 lehekülge ja sealt leiab 1200 illustratsiooni, millest umbes pooled on varem avaldamata. Omajagu on väärt ka 35 kilo kaaluva raamatu esikaas, mis kujutab endast tõelisest hõbedast valmistatud tahvlit, kuhu Ecclestone ja kõik tänaseni elus olevad maailmameistrid on andnud oma autogrammi.

Mis aga kõige ahvatlevam – ostja saab neli vabapääset kõikidele hooaja jooksul toimuvatele vormel-1 etappidele. Tegemist on kõige kõrgema taseme läbipääsuloaga, mis lubab omanikul jalutada boksiteel ning juua igal etapil koos Ecclestone’i endaga tema haagiselamus teed. Sisuliselt saab ostja seega kehastuda Ecclestone’iks ning nautida kõiki samu privileege, mis vormel-1 sarja juhile osaks saavad. Seejuures tohib ostja olla nii eraisik, firma kui ka organisatsioon ning pääset on lubatud ka igaks etapiks kellelegi teisele edasi anda.

Suurpakkumine lüüakse lukku 24. detsembril. Kui siiski rahakotis parajasti vaba miljonit ei leidu, on võimalik osta 32 000 dollari eest meistrite eriväljaanne, mis toimetatakse saajani süsinikkiust ümbrises. Veel poole odavamalt ehk 16 000 dollari eest saab legendide eriväljaande, millele on oma autogrammi andnud hulk eksmaailmameistreid.

Kellel aga raha üldse ei ole, peab leppima ilma igasuguste lisadeta raamatuga. See maksab «vaid» tagasihoidlikud 3200 dollarit ehk veidi üle 2300 euro. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles