ManCity alistas tõelises põnevusmängus suurelt Arsenali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero väravat tähistamas.
Sergio Agüero väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste tänases põnevuskohtumises alistas Manchester City koduväljakul 6:3 tabeliliidri Londoni Arsenali.

City asus koduväljakul juba 14. minutil juhtima, kui tabamuseni jõudis tiimi suurim väravakütt Sergio Agüero. 31. minutil suutis Theo Walcott seisu viigistada, kuid 39. minutil viis Alvaro Negredo taas City juhtima ja 50. minutil suurendas Fernandinho eduseisu. 63. minutil tegi Walcotti tabamus vahe taas minimaalseks, kuid 66. minutil vastas sellele David Silva ja 88. minutil lõi Fernandinho oma teise värava. Kohtumise lisaminutitel sai Arsenali poolt tabamuse kirja Per Mertesacker ja City poolel Yaya Toure.

Arsenal jätkab turniiritabelis 35 punktiga liidrina, City tõusis 32 silmaga teiseks. Kolmandat ja neljandat kohta jagavad Londoni Chelsea ja Liverpool, kuid neil on üks kohtumine vähem peetud.

Manchester City - Londoni Arsenal 6:3

Värav: 14. Agüero, 39. Negredo, 50., 88. Fernandinho, 66. David Silva, 90.+6. pen. Toure - 31., 63. Walcott, 90.+4 Mertesacker

City koosseis: Pantilimon, Kompany, Demichelis, Clichy, Zabaleta, Nasri (90. Javi Garcia), David Silva (71. Milner), Toure, Fernandinho, Agüero (50. Navas), Negredo.

Arsenali koosseis: Szczesny, Mertesacker, Sagna, Nacho Monreal, Koscielny (42. Vermaelen), Özil, Flamini (72. Gnabry), Wilshere, Ramsey, Walcott, Giroud (76. Bendtner).

Enne mängu:

Arsenal on turniiritabelis praegu 35 punktiga esikohal ja City hoiab 29 silmaga neljandat positsiooni. Täna on võõrustaja rollis City, kes on

tänavu Premier League’s võitnud kõik seitse koduväljakul peetud kohtumist.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 14.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles