Chelsea tõusis Premier League’s teiseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramires (paremal) ja Branislav Ivanovicväravat tähistamas.
Ramires (paremal) ja Branislav Ivanovicväravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel tõusis tabelis teiseks Londoni Chelsea, kes alistas koduväljakul 2:1 tabelis eelviimasel kohal oleva Crystal Palace’i.

Chelsea asus kohtumist 16. minutil Fernando Torrese tabamusest juhtima, kuid 29. minutil suutis Marouane Chamakh seisu viigistada. Chelseale tõi võidu Ramiresi 35. minuti tabamus.

Samal ajal toimunud kohtumistes tundsid võidurõõmu Cardiff City, kes alistas 1:0 West Bromwichi ja Everton, kes alistas 4:1 Fulhami. Newcastle United tegi 1:1 viigi Southamptoniga ja West Ham United viigistas 0:0 Sunderlandiga.

Turniiritabelis hoiab 35 punktiga esikohta Londoni Arsenal, teine on Chelsea 33ga, kolmas Manchester City 32ga ja neljas Everton 31ga.

Ühe kohtumise vähem pidanud tippmeeskondadest on Liverpool 30ga viies, Tottenham 27ga seitsmes ning Manchester United 22ga üheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles