Tottenham sai taas ülisuure kaotuse, seekord Liverpoolilt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez tähistab järjekordset väravat.
Luis Suarez tähistab järjekordset väravat. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai taas suureskoorilise kaotuse Tottenham Hotspur, jäädes koduväljakul koguni 0:5 alla Liverpoolile.

Paar vooru tagasi võõrsil 0:6 Manchester Cityle alla jäänud Tottenham läks poolajapausile 0:2 kaotusseisus, sest Liverpooli poolel olid täpsed Luis Suarez ja Jordan Henderson. Täielikult lagunes kodumeeskonna mäng aga 64. minutil, kui poolkaitsja Paulinho sai otse punase kaardi.

Kümmekond minutit hiljem lõi kauni värava kaitsja Jon Flanagan ning viimastel minutitel vormistasid Suarez ja Raheem Sterling lõppskoori. Liverpool kerkis võiduga tabelis uuesti teiseks, neil on 33 punkti nagu ka Chelseal, ent Londoni klubi edestatakse tänu paremale väravate vahele. Liidrist Arsenalist jäädakse maha kahe punktiga.

Kahe kaotuse järel sai võidu kirja tiitlikaitsja Manchester United, kes alistas võõrsil 3:0 Aston Villa. Kaks väravat lõi Danny Welbeck, ühe Tom Cleverley. Norwich ja Swansea City mängisid päeva kolmandas kohtumises 1:1 viiki, Nathan Dyer viis küll 22. minutil waleslased juhtima, ent avapoolaja viimasel minutil oli täpne Gary Hooper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles