Fänne eiranud Özil esitas vabanduse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Inglismaa jalgpalliliigas peetud Manchester City ja Arsenali vahelise mängu järel fänne tänamata riietusruumi läinud Mesut Özil vabandas Arsenali toetajate ees.

Inglismaa liigat juhtiv Arsenal kaotas laupäeval 3:6 Manchester Cityle ja sel suvel Arsenali ostetud Özil jättis pärast lõpuvilet fännidele plaksutamata. Kuigi Özil sai selle eest juba pahandada meeskonnakaaslaselt Per Mertesackerilt, esitas ta oma Facebooki lehel ka avaliku vabanduse.

«Vabandust, et ma mängu lõpus fänne ei tänanud! Te olete mu vastu suurepärased olnud ning reisinud maha pika maa ja kulutanud raha, et meid toetada. Olin mängu tulemusega rahulolematu ja tean, et oleksin pidanud teid siiski tänama, sest see on Arsenali jaoks tähtis traditsioon ja pole vahet, kas saadakse kirja võit, kaotus või viik,» seisis Özili postituses.

Fännidega sattus omakorda pahuksisse teinegi Arsenali mängija Jack Wilshere, kes näitas toetajatele keskmist sõrme ja võib nüüd teenida nii rahatrahvi kui mängukeelu.

Arsenal on endiselt liigatabelis esimene, ent vaid kahe punkti kaugusel on Liverpool ja Chelsea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles