Janar Talts uuest hooajast: mõtlen natuke suuremalt

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (vasakul) abistamas Tanel Teini korvivõrgu lõikamisel.
Janar Talts (vasakul) abistamas Tanel Teini korvivõrgu lõikamisel. Foto: Raigo Pajula

Tänavuse Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria väärtuslikemaks mängijaks valitud Tartu Rocki ääremängija Janar Talts tunnistas pärast otsustavat kohtumist, et see oli tema jaoks suur üllatus.


«Rõõm, et mind niimoodi hinnati. Kindlasti polnud ma selle seeria kõige säravam täht,» jäi Talts ise tagasihoidlikuks. «Aga kui see mulle anti, siis võtan selle rõõmuga vastu.»

Ka viimaseks jäänud kohtumises ei jäänud ääremängija oma panusega rahule. «Tarva hea alguse võin puhtalt enda peale kirjutada. Mängu algus oli küllaltki raske. Ei saanud Reinar Hallikut kaitses kinni, ta tegi täna ka supermängu,» arvas ta.

Viimased kolm hooaega Rockis mänginud ja enne seda kolm hooaega Saksamaal Kölnis veetnud Talts sooviks järgmisel hooajal mängida kõrgemat mängu. «Eks suvi näitab, kuid mõtlen praegu natuke suuremalt. Võiks ikka midagi proovida,» arvas Talts. «Mingit kindlat liigat, kuhu tahaks minna, mul ei ole. Eks ole näha, mis suvel tuleb.»

Soovi välismaale pallima minna on tänavu avaldanud ka Rocki tagamängija Silver Leppik, kes on Tartu klubis veetnud juba kaheksa järjestikust hooaega.

«Oma tulevikuplaanide kohta ei tea täpselt midagi. Plaan on selline, et tahaks kuhugi välja minna. Sooviks eoma  karjääri jooksul välisklubis mängimise ka ära proovida, Tartus on juba väga pikalt mängitud,» rääkis Leppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles