Inglismaa tippklubi peatreener keeldub ametist lahkumast

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas.
Andre Villas-Boas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiva Tottenhami klubi peatreener Andre Villas-Boas kinnitas, et ei kavatse meeskonna kehvadest esitustest hoolimata tagasi astuda.

Möödunud hooaja viienda kohaga lõpetanud Tottenhami meeskond teenis eile suure 0:5 kaotuse Liverpoolilt ja möödunud kuul jäädi samuti kindlalt 0:6 alla Manchester Cityle. Koduses liigas on seni kogutud kaheksa võitu, kolm viiki ja viis kaotust ning sellega hoitakse 27 punktiga seitsmendat kohta. Seoses küsitavate esitustega on hakatud Inglismaa jalgpalli ringkondades rääkima Villas-Boas' võimalikust lahkumisest, ent vabatahtlikult Hotspuri peatreener oma kohast ei loobu.

«See otsus pole minu teha,» ütles Villas-Boas BBCle ja andis mõista, et tema vallandamise peavad otsustama klubis kõrgematel kohtadel istuvad inimesed.

«Ma ei astu tagasi ega ole kaotaja. Ainuke asi, mida saan teha, on jätkata mängijatega kõvasti töötamist, et saavutada neid tulemusi, mida me kõik tahame,» lisas Villas-Boas.

Inglismaa liigat juhib hetkel Arsenal, kellel on koos 35 punkti. Teisele kohale tõusis Tottenhami alistanud Liverpool, kellel on sarnaselt kolmandal kohal olev Chelseaga 33 punkti. Eelmise aasta võitja Manchester United hoiab Hotspuri selja taga kaheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles