Moyesil soovitatakse van Persie kiirelt maha müüa

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie (vasakul) ja David Moyes.
Robin Van Persie (vasakul) ja David Moyes. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistrivõistluste tiitlikaitsja Manchester United on koduses liigas endiselt alles kaheksandal tabelireal ja vahepeal anti mitmeid vajalikke punkte ära. Meeskonna ründeäss Robin van Persie sai kõigele lisaks möödunud nädala teisipäeval taas vigastada ja nüüd on soovitatud peatreener David Moyesil kuulus hollandlane maha müüa.

Van Persiel on olnud käesoleval hooajal raskusi meeskonda sulandumisega. Jalgpalliringkondades on juba suvest liikvel jutud, et ManU ründeäss liitus eelmisel aastal meeskonnaga vaid seetõttu, et soovis mängida legendaarse Sir Alex Fergusoni käe all. Kuna legendaarne peatreener pani kevadel ameti maha, võeti ManU etteotsa endine Evertoni juhendaja Moyes. Väidetavalt pole van Persie uue treeneri käekirjaga endiselt ära harjunud ja teda seostatakse mitmete üleminekujuttudega.

Kui varasemalt on mõista antud, et van Persie ise on meeskonnast lahkumisest huvitatud, siis nüüd on jalgpallitreener Martin Allen soovitanud Moyesil samuti selle plaani peale mõelda. «Davis Moyes peab oma mängujoonistamise markeri käest panema ja Robin van Persiega tõsiselt rääkima,» vahendas Alleni sõnu Daily Mail.

«Nagu võisime lugeda hiljuti avaldatud Sir Alex Fergusoni elulooraamatust, sai ta alati lahti mängijatest, kes tema autoriteedis kahtlesid. Polnud vahet, kui suured nimed või head mängijad nad olid, ta sai neist lahti,» andis Allen mõista, et Moyes peaks van Persie jaanuarikuise üleminekuakna ajal maha müüma.

Van Persie on sel hooajal ManU ridades kaasa teinud 15 kohtumist ja löönud kaheksa väravat.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles