Piltuudis: Arsenali kaitsja avaldas oma vigastusest õõvastava pildi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laurent Koscielny põlv.
Laurent Koscielny põlv. Foto: Facebook

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali kaitsja Laurent Koscielny avaldas oma Facebooki lehel pildi nädalavahetusel saadud põlvevigastusest.

Hetkel Inglismaa liigat juhtiv Arsenal kohtus laupäeval Manchester Cityga ja pidi tunnistama 3:6 City paremust. Koscielny pidi väljakult lahkuma juba 39. minutil, kui ta proovis City mängumeest Alvaro Negredot väravalöömisel takistada ja vigastas seejuures oma põlve.

Suure tõenäosusega peab 28-aastane prantslane pidama pika mängupausi, ent Arsenali kaitsja otsustas oma fänne rahustada Facebooki pandud pildi abil. «Mitte liiga tõsine vigastus Laurenti jaoks,» seisis sotsiaalmeediasse postitatud pildi juures.

Arsenali peatreener Arsene Wenger kommenteeris vahetult pärast mängu, et ilmselt ei saa ta Koscienlyt pikka aega kasutada, ent prantslase mängupausi pikkust pole veel ametlikult kinnitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles