Ricciardo: ma ei kavatse Webberi vigu korrata

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Uuest vormel-1 hooajast Red Bulli masina rooli keerava hakkav Daniel Ricciardo vaatas uuele aastale ette ja ütles, et ei kavatse korrata samasid probleeme, mis olid tema kaasmaalasel Mark Webberil.

Vormel-1 sarjast lahkunud Mark Webberi hooajad Red Bullis möödusid tõusude ja mõõnadega ning mitmel korral ristas austraallane piike Sebastian Vetteliga. Webberi asemel Red Bulli sõitjaks saanud Ricciardo kinnitas, et läheb meeskonda puhta lehena ja oma kaasmaalase probleeme kordama ei hakka.

«Ma ei saa sinna minnes tema kogemustele tugineda,» sõnas Ricciardo. «On aus öelda, et tema läbisaamine meeskonnaga pole olnud 100% puhas, aga see, et me mõlemad oleme austraallased, ei tähenda, et ma võtaksin sinna minnes tema kogemused kaasa. Enda jaoks pean sinna minema positiivse suhtumisega ja ennast tõestama,» lisas Ricciardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles