Ardo Kreek võitis Prantsusmaa superkarika

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: volley.ee.

Ardo Kreek ja Pariisi Volley võitis Pantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste keskses kohtumises võõrsil Tours`i 3:2 (21, 20, -22, -24, 13) ja asus uuesti paremusrea etteotsa. Sama kohtumise raames mängiti välja ka Prantsusmaa superkarikas, mis kuulub tänavu Pariisi meeskonnale.

Kui tavapäraselt mängitakse Prantsuse superkarikas eelmise hooaja meistri ja karikavõitja vahel enne hooaja algust, siis tänavu otsustati teisiti, vahendab volley.ee. Kuna eelmise hooaja meister ja karikavõitja oli üks ja sama meeskond (Tours), otsustati superkarika mängu vastaseks valida meistrivõistluste teine ehk Pariisi Volley, mänguajaks valiti 13. vooru kohtumine Pariisi ja Toursi vahel. 

Kreek tõi võitjameeskonna kasuks kaheksa punkti: kuus rünnakul, ühe blokis ja serviga, kasutegur +5. Pariisi ja Ajaccio meeskonnal on 28, Tours`il 27, Setel kümnendana 15 ja Rennes`il kolmeteistkümnendana 13 punkti.

Venemaa superliigas sai pärast nelja järjestikust kaotust võidu Permi Prikamje, alistades koduväljakul Soligorski Šahtjori 3:1 (23, 18, -19, 21). Oliver Venno panus pole teada (superliiga mänguprotokollidest laekub reeglina viimasena Prikamje mängu oma). Prikamje on 16 meeskonna konkurentsis 12.

Prantsusmaal juhtkolmikusse kuuluv Ajaccio võitis kodupubliku toel Rennes`i 3:0 (19, 17, 22), vähe tööd saanud Raimo Pajusalule märgiti kolm punkti rünnakul (neljast tõstest) ja teist samapalju blokis. Keith Pupart tegutses hästi Arago de Sete kaotusmängus Montpellier vastu, tuues 18 punkti (+15).

Naiste kõrgliigas (õed Bratuhhinad), samuti Türgi tippsarjas (Kert Toobal) möödunud nädalavahetusel ei mängitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles