Ratas korvpalli EM-finaalturniiri korraldamisest: see regioon saab olema arvestatav taotleja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Essti Korvpalli Liidu president Jüri Ratas.
Essti Korvpalli Liidu president Jüri Ratas. Foto: Valimised

Korvpalliliidu juhatus otsustas teha ettepaneku Läti ja Leedu Korvpalliliitudele ühiselt 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri korraldamise õigust taotleda.

«Esimene kord oli sel teemal juttu selle aasta juuli kuus, kui toimus Tallinnas U20 EMi finaalturniir. Neid mõtteid sai vahetatud Läti alaliidu juhtidega, kuid sai ka informeeritud FIBA Euroopa peasekretäri, kes oli toona siin,» rääkis Korvpalliliidu president Jüri Ratas Vikerraadiole.

«Kõigil kolmel riigil on olemas erinev kogemus erinevate astmete Euroopa meistrivõistluste korraldamisel. See, kas sellest asja saab, on muidugi täna veel vara öelda, aga me vastava ametliku ettepaneku Läti ja Leedu alaliitude poole teele saadame,» rääkis Ratas.

«Kui kolm Balti riiki on asjast huvitatud, siis ma olen veendunud, et see regioon saab olema arvestatav taotleja 2017. aasta EMi korraldamiseks,» kinnitas Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles