Klitškost vabaks jäänud meistrivööle kandideerivad kolm meest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder.
Deontay Wilder. Foto: SCANPIX

Üliraskekaalupoksi WBC versiooni maailmameister Vitali Klitško teatas eile, et ta lõpetab tippsportlase karjäärist ning keskendub edaspidi poliitikale. Seega on nüüdsest WBC meistrivöö vaba ja sellele kandidaate kolm.

Vastavalt edetabelile peaksid tiitli eest heitlema asuma Kanada esindaja Bermane Stiverne ning ameeriklane Chris Arreola. Samad mehed olid vastamisi ka tänavu 27. aprillil ja siis teenis võidu Stiverne, kirjutab ESPN.

35-aastase Stiverne kontol on profikarjääri jooksul 25 matši, millest ta on võitnud 23, viigistanud ühe ja kaotanud samuti ühe. 32-aastane Arreola on saanud kirja 36 võitu ja 3 kaotust.

Stiverne ja Arreola matš võib aga ära jääda, kuna Stiverne on seotud kohtuprotsessiga, kus ta heitleb promootori Don Kingiga. Seega ei pruugi Stiverne olla matšiks vaba ja sellisel juhul läheks Arreola vastamisi ameeriklase Deonta Wilderiga.

28-aastane Wilder on seni võitnud karjääri jooksul kõik 30 kohtumist ja kõik vastased on ta alistanud nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles