ManU rahetormis võidukas, Tottenham jätkas kaotusega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stoke City mängumees Marc Wilson (vasakul) ja Manchester Unitedi pallur Danny Welbeck eile rahesajus heitlemas.
Stoke City mängumees Marc Wilson (vasakul) ja Manchester Unitedi pallur Danny Welbeck eile rahesajus heitlemas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli liigakarika veerandfinaalides olid eile võidukad Manchester United ja West Ham United.

Viimasel ajal tõusvas joones mängiv ManU alistas võõrsil rahesajus toimunud kohtumises 2:0 Stoke City ja sammus kindlalt poolfinaali. Võitjate poolel said tabamuse kirja Ashley Young (62. minut) ja Patrice Evra (78. minut).

Sel nädalal peatreener Andre Villas-Boas’e vallandanud Tottenham jätkas oma viimase aja kehva seeriat, kui koduväljakul jäädi liigakarika veerandfinaalis 1:2 alla West Ham Unitedile.

Tim Sherwoodi juhtimisel mänginud Tottenham asus kohtumist 67. minutil Emmanuel Adebayori tabamusest matši juhtima, kuid 80. minutil viigistas mänguseisu Matt Jarvis ja 85. minuti Modibo Maiga tabamus tõi West Hamile võidu.

Poolfinaali jõudnud meeskonnad loositi ka paaridesse, vastamisi lähevad Sunderland – Manchester United ning Manchester City – West Ham United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles