Hundi koduklubi 7-aastane fänn põhjustas skandaali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Huber.
Kevin Huber. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliigas NFL sai viimases voorus tõsise trauma Margus Hundi klubikaaslane Kevin Huber. Cincinnati Bengalsi mängumees murdis pärast karmi kokkupõrget Pittsburgh Steelersi mängumehe Terence Garviniga lõualuu.

Huberi jaoks on nüüd hooaeg lõppenud ja see vihastas üht Bengalsi 7-aastast fänni, kes kirjutas ka vastava kirja. «Kallis Kevin, ma loodan, et sa saad peagi terveks,» alustas fänn kirja. «Olen Steelersi peale vihane, kuna sa oled minu lemmikmängija.»

Seejärel kirjeldab fänn, miks Huber on tema lemmik. Kirja lõpus pani ta kirja ka ühe soovi Huberi hooaja lõpetanud Garvini kohta: «Ma loodan, et Steelersi mängija jääb oma majast ilma ja peab edaspidi autos elama.»

Kõik see oleks olnud muidugi lihtsalt süütu nali, kuid 7-aastase fänni isa otsustas seejärel poja kirja Twitteris avaldada. Peagi sai mees oma veast aru ja eemaldas kirja Twitterist, kuid enne seda oli see jõudnud juba meediasse, kirjutab The Huffington Post.

«Me soovime hr. Garvinile pikka ja ilusat karjääri. Minu poeg kirjutas selle kirja, kuid ta ei saanud nende sõnade tähendusest täielikult aru,» teatas noore fänni isa Twitteris. «Ma arvasin, et tegu oli armsa kirjaga. Mul on kahju, et kiri sai sellise halva kuulsuse. Ma võtan vastutuse, kuid soovin nüüd rahus edasi elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles