Räikkönen pöördus kahe aasta jooksul Grosjeani poole vaid ühel põhjusel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel poodimil juttu ajamas. Räikköneni tiimikaaslane Romain Grosjean (paremal) peab enda korda veel ootama.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel poodimil juttu ajamas. Räikköneni tiimikaaslane Romain Grosjean (paremal) peab enda korda veel ootama. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna piloot Romain Grosjean avaldas, et tema kahe viimase aasta tiimikaaslane Kimi Räikkönen rääkis temaga kahe aasta jooksul vaid ühe korra.

Grosjeani sõnul ei olnud Räikkönen just suurim jutumees ja seda üllatavam oli tema jaoks juhtum, kui soomlane temaga Spa’s rääkima tuli, vahendab Ilta-Sanomat.

«Ma olin väga üllatunud, kui ta tuli Spa’s minu juurde ja soovis mulle lapse sünni puhul õnne. See oli ainuke asi, mida ta mulle kahe aasta jooksul ütles,» tunnistas Grosjean.

Samas kiitis prantslane soomlase professionaalsust. «Temast sai tiimi liider. Lotuses küll ei olnud esimest ja teist pilooti, kuid Kimi oli eriline,» lisas Grosjean.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles