Tottenhami vallandatud treener ei soovinud tiimi nelja suvist täiendust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Lamela (valges).
Erik Lamela (valges). Foto: SCANPIX

Tottenhami jalgpalliklubi otsustas sel nädalal loobuda peatreeneri Andre Villas-Boas’i teenetest. Tottenham müüs suvel 100 miljoni euro eest oma suurima staari Gareth Bale’i, kuid tegi samas ka seitse ostu. Nüüd selgus, et Villas-Boas soovis seitsmest ostetud mehest vaid kolme.

Tottenham hankis suvel enda ridadesse Erik Lamela, Nacer Chadli, Vlad Chirichesi, Christian Erikseni, Paulinho, Etienne Capoue ja Roberto Soldado. Samas on nüüdseks selgunud, et Villas-Boas ei soovinud tiimis näha Lamelat, Chadlit, Chirichesi ja Erikseni. Nüüdseks endine peatreener soovis meeskonda tuua hoopis David Villa, Joao Moutinho ja Hulki, kirjutab Sportsmail.

Samas tegutsesid Tottenhami esimees Daniel Levy ja tiimi tehniline direktor Franco Baldini oma soovide järgi ja tõid ikkagi tiimi mehed, keda nemad tahtsid.

Daily Mirror teatab, et Tottenhamil on juba Villas-Boas’ile asendaja välja vaadatud ja selleks meheks peaks olema Amsterdami Ajaxi juhendaja Frank de Boer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles