Hirmutav foto: suusahüppelegend näljutas end piitspeenikeseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbipõlemissündroomi põdenud suusahüppekuulsus Sven Hannawald kinnitab, et suudab taas magada ega tarvita enam ravimeid.
Läbipõlemissündroomi põdenud suusahüppekuulsus Sven Hannawald kinnitab, et suudab taas magada ega tarvita enam ravimeid. Foto: SCANPIX

Endine suusahüppaja Sven Hannawald tunnistas mõnda aega tagasi, et teda vaevasid sportlaskarjääri ajal depressioon ning ärevushäire ja ta kasutas pidevalt psühholoogi abi, ent varjas seda kiivalt.

Lisaks näljutas ta end viimase piirini, süües enda sõnul vaid magusat. Nüüd on mees avaldanud foto endast 1999. aastal. Vaata fotot! 

«Mingil hetkel polnud mul üldse söögiiisu ning nägin välja nagu inimvare, sõin ainult magusat,» rääkis ta Der Spiegelile.

Alles pärast aastaid kestnud psühhoteraapiat suutis Hannawald taas normaalse elurütmi saavutada. Ka sportlaskarjääri lõpetas ta 2005. aastal nendesamade probleemide tõttu.

Hannowald võitis 2002. aasta olümpial meeskondliku olümpiakulla ja individuaalse hõbeda ning 1998. aastal meeskondliku olümüpiahõbeda. Lisaks on ta neljakordne maailmameister ja MMil ka kaks hõbedat ja ühe pronksi võitnud. Lisaks on ta ainsa süüsahüppajana võitnud Nelja hüppemäe turnee kõik osavõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles