Krestinovi hea sõidu rikkus jama krossiprillidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

LPE Kawasaki meeskonnas Inglismaal sõitev krossimees Gert Krestinov osales möödunud nädalavahetusel kohaliku sarja, Red Bull Pro Nationals kolmandal etapil. Sõitudes sai ta kaheksanda ja seitsmenda koha, kuid teise sõidu hea tulemuse rikkusid krossiprillid.

Kvalifikatsioonis oli Krestinov seitsmes, kaotades kiireimale, Ben Lamay’le kiiremal ringil 2,6 sekundiga. Esimeses sõidu lõpetas Krestinov kaheksandal kohal, vahendab ruudulipp.ee.

«Start oli halb, hakkasin tagant ettepoole tulema, jõudsin kaheksandale kohale. Sellistel hetkedel tahad, et sõit oleks pikem,» rääkis Krestinov.

Teises sõidu lõpetas Krestinov seitsmendal kohal, kuid see ei peegelda Eesti krossimehe tegelikku kiirust selles sõidus. «Stardist sain hästi minema, olin viies, tõusin vahepeal kolmandaks,» meenutas Krestinov. «Siis tahtsin prillidelt ühe kihi kilet eest ära tõmmata, kuid see läks pooleks. Täiesti arusaamatu, kuna prillid olid üsna mudased, siis ei polnud nähtavus eriti hea. Viskasin prillid minema, aga selle aja peale, kui seal jamasin, olid konkurendid juba mööda saanud. Väga kahju on selle sõidu tulemusest.»

Avasõidu võitis Gordon Crockard Stephen Swordi ja Jason Dougani ees, teises oli kiireim Ben Lamay, Brad Andersoni ja Gordon Crockardi ees.

Krestinov tuleb nüüd Eestisse, kus ta osaleb kolmapäeval Maardus superkrossil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles