Prantsusmaa vutikoondis jäi 24-liikmeliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry
Thierry Henry Foto: SCANPIX

Prantsusmaa koondise peatreener Raymond Domenech vähendas MM-i eelkoondisesse valitud 30 mängija arvu 24 peale.

Tervena peaks Arsenali kaitsja William Gallas kindlalt koondisesse kuuluma, kuid hetkel on mees alles paranemas ja seetõttu on igaks juhuks meeskonnas ka Bordeaux' mängija Marc Planus, vahendab Soccernet.ee.

Mickael Landreau (Lille), Rod Fanni (Rennes), Adil Rami (Lille), Yann M'Vila (Rennes), Hatem Ben Arfa (Marseille) ja Jimmy Briand (Rennes) jäävad MM-ilt kõrvale.

Üllatuslikult pääses aga lõppkoondisesse Marseille'i poolkaitsja Mathieu Valbuena, kes veel neli aastat tagasi mängis amatöörina Libourne Saint-Seurin'i klubis.

Prantsusmaa koondis:

Väravavahid: Cedric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)

Kaitsjad: Eric Abidal (Barcelona), Gael Clichy (Arsenal), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Marc Planus (Bordeaux), Anthony Reveillere (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal), Sebastien Squillaci (Sevilla)

Poolkaitsjad: Abou Diaby (Arsenal), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Real Madrid), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Florent Malouda (Chelsea), Jeremy Toulalan (Lyon)

Ründajad: Nicolas Anelka (Chelsea), Djibril Cisse (Panathinaikos), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Franck Ribery (Bayern), Mathieu Valbuena (Marseille).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles