Anier: Ojamaa ütles, et ma löön kaks väravat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier
Henri Anier Foto: Motherwell, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier lõi eile kaks väravat, kui tema koduklubi Motherwell alistas Šotimaa kõrgliigas koduväljakul 3:0 St. Mirreni. Tribüünil elas kohtumisele kaasa Anieri hea sõber ning endine Motherwelli mängumees Henrik Ojamaa.

«Ta ütles mulle, et ma löön kaks väravat ja nii ma tegin,» edastas Anier BBC Sport’ile praeguse Varssavi Legia palluri mängueelse sõnumi.

Peagi lõppeb ka Anieri kuue kuu pikkune laenuleping Motherwelliga ning praegu mängija oma tuleviku kohta midagi öelda ei oska. Kui Motherwell sooviks Anieri jätkamist, siis ründaja tööandja Stavangeri Viking võib soovi korral mehe enda ridadesse tagasi kutsuda.

«Olen mänginud paaris erinevas klubis ja oleks hea siin jätkata, leida midagi püsivat või jääda siis (Šotimaale) hooaja lõpuni,» sõnas Anier enda soovide kohta. «Olen siin veedetud aega nautinud. Siiski peavad minu tuleviku üle otsustama klubid ja loodetavasti suudetakse paari nädalaga midagi paika panna.»

«Ma ei tea, kas minu laenulepingut pikendatakse, kuna Vikingiga seob mind veel ühe aasta pikkune leping. Samas minu agent teab minust rohkem ja otsuse langetavad klubid. Minu laenuleping lõppeb jaanuari keskel, seega on veel aega,» lisas ründaja.

Anier on Šotimaa kõrgliigas tänavusel hooajal löönud seitse väravat. Väravaküttide edetabelis hoiab ta seitsmendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles