Arsenali peatreener tahab Meistrite liigas olulist muudatust läbi viia

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger esitas Euroopa jalgpalliliidule (UEFA) ettepaneku, et Meistrite liigas tühistataks võõrsil löödud väravate reegel.

Wengeril on ettepaneku tegemiseks olemas mõjuv põhjus: möödunud hooajal langes Arsenal veerandfinaalis konkurentsist just võõrsil löödud väravate tõttu. Arsenali vastaseks oli siis Müncheni Bayern, kes tuli kokkuvõttes liiga võitjaks ning on ühtlasi Arsenali vastaseks selle aasta kaheksandikfinaalis.

«Eelmisel aastal langesime välja võõrsil löödud väravatega. Palusin UEFA-lt, et nad selle reegli tühistaksid,» vahendas klubi koduleht.  «Vahel tekitab see lihtsalt vastupidist efekti - klubid mängivad kodus selle peale, et oma värav puhtana hoida. See on esimene asi, mida treenerid kodumängude eel meeskonnale ütlevad - endale ühtegi väravat lüüa ei lase!» lisas Wenger.

Arsenal on lisaks Meistrite liigale hoidmas koduses liigas hetkel kolmandat kohta, ettepoole jäävad ühe punkti rohkem kogunud Liverpool ning samuti 35 punkti kogunud Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles