Julge mees: Lille'i mängija lükkas Ibrahimovici kummuli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (keskel) vaidleb kohtuniku Fredy Gautreliga.
Zlatan Ibrahimovic (keskel) vaidleb kohtuniku Fredy Gautreliga. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliiga eilses kohtumises sai julge tükiga hakkama Lille'i poolkaitsja, kes lükkas pikali PSG ründaja Zlatan Ibrahimovici.

Avapoolaja lõpus kahe mehe vahel aset leidnud sõnavahetuse lõppes sellega, et Mavuba haaras Rootsi koondislasel lõuast ja tõukas ta murule. Üllataval kombel ei andnud meeste kõrval seisnud väljakukohtunik Fredy Gautrel selle eest Mavubale punast, vaid kõigest kollase hoiatuskaardi. Samaväärselt sai karistada ka Ibrahimovic.

Kolm minutit hiljem karistas Mavuba PSGd juba ise, viigistades mänguseisu. Kuigi pealinnaklubi oli Ibrahimovici hooaja 18. liigaväravast 36. minutil juhtima asunud, tuli neil punktide päästmise nimel kõvasti vaeva näha, sest 53. minutil läks Lille tänu Salomon Kalou täpsele penaltile omakorda 2:1 ette. PSGle tõi viigipunkti Marko Basa omavärav 72. minutil.

Prantsusmaa liigas algab nüüd talvepaus, millele PSG läheb vastu tabelijuhina. Kolme punkti kaugusel on Monaco, Lille jääb liidritest maha nelja punktiga.

Vaata liikuvat pilti Mavuba ja Ibrahimovici kokkupõrkest SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles