Mourinho pärast viiki: Arsenali mängijatele meeldib viriseda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste eilses ainsas kohtumises tegid Londoni Arsenal ja Londoni Chelsea esimese koduväljakul 0:0 viigi.

Pärast kohtumist teatas Chelsea juhendaja Jose Mourinho, et Arsenali mängijatele meeldib liigselt viriseda. Arsenali mehed ei olnud rahul, kuna neile ei antud penaltit ja lisaks oleks nende arvates tulnud väljakult ära saata Mikel Arteta vastu vea teinud John Obi Mikel. Arsenali juhendaja Arsene Wenger leidis aga pärast matši, et kohtunikul Mike Dean’il ei olnud just parim päev.

«See on ju kõigile teada, et neile meeldib viriseda. See on juba nagu traditsioon,» vahendab The Guardian Mourinho sõnu.

Eriti ei olnud Mourinho rahul olukorraga, kus Mikelile nõuti Arsenali mängijate poolt punast kaarti. «Ütlesin ka neljandale kohtunikule, et inglased ning eriti Frank Lampard ei prooviks sellises olukorras kedagi provotseerida. Samas mõnest teisest riigist pärat pallurite jaoks on see normaalne,» pahandas Mourinho.

«Välismängijad annavad liigale palju juurde. Nad tulevad siia mängima, kuna nad on andekad. Siiski eelistan ma inglasi ja nende stiili. Nemad mängivad sellises olukorras lihtsalt edasi. Mikel tegutses küll agressiivselt, kuid jalgpall on tõelistele meestele ja naistele, kellel on õige suhtumine. See on tõsi,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles