Vaata Kanguri ja Vene edasist mängudegraafikut Euroliigas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur Milano Olimpia särgis
Kristjan Kangur Milano Olimpia särgis Foto: Giuseppe Cottini

Korvpalli Euroliigas jätkatakse pärast aastavahetust vahegrupi kohtumistega ning teatavasti jõudsid 16 parema sekka nii Kristjan Kanguri tööandja Milano Emporio Armani kui ka Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris.

Milano kuulub E-vahegruppi, kus vastamisi minnakse Ateena Panathinaikosega (2. jaanuaril võõrsil, 27. veebruaril kodus), Piraeuse Olympiacosega (9. jaanauril kodus, 6. märtsil võõrsil), Vitoria Kutxa Laboraliga (17. jaanuaril kodus, 14. märtsil võõrsil), Istanbuli Anadolu Efesiga (24. jaanuaril võõrsil, 21. märtsil kodus), FC Barcelonaga (14. veebruaril võõrsil, 3. aprillil kodus), ja Malaga Unicajaga (20. veebruaril kodus, kordusmängu kuupäev on veel lahtine).

Žalgiris pallib F-vahegrupis, kus kohtutakse Müncheni Bayerniga (3. jaanuaril kodus ja 28. veebruaril võõrsil), Moskva CSKAga (10. jaanauril võõrsil, 6. märtsil kodus), Tel Avivi Maccabiga (16. jaanauril kodus, 13. märtsil võõrsil), Krasnodari Kuban Lokomotiviga (24. jaanauril võõrsil ja 20. märtsil kodus), Istanbuli Galatasaray’ga (31. jaanauril võõrsil, 27. märtsil kodus), Belgradi Partizaniga (13. veebruaril kodus, 4. aprillil kodus) ja Madridi Realiga (21. veebruaril võõrsil, kordusmängu kuupäev on veel lahtine).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles