Ferrari loodab, et Alonso jääb nende meeskonda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso Ferrari roolis.
Fernando Alonso Ferrari roolis. Foto: SCANPIX

Ferrari president Luca di Montezemolo avaldas lootust, et nende vormel-1 tiimi piloot Fernando Alonso jätkab ka tulevikus nende meeskonnas.

McLaren on mitmel puhul näidanud üles oma huvi Alonso vastu ja nii on ka spekuleeritud võimaluse üle, et Alonso vahetabki meeskonda, kirjutab Eurosport. Alonso ja Ferrari vahelised suhted ei olnud vahepeal just parimad, kuid di Montezemolo sõnul on olukord praeguseks tunduvalt parem.

Alonso leping Ferrariga kehtib 2016. aasta lõpuni. McLareniga on Alonsot seostatud aga 2015. aastat silmas pidades. «See spekulatsioon on hea ajakirjanduse ja avalikkuse jaoks,» rääkis di Montezemolo. «Olen Fernando panusega väga rahul ja tal on meiega leping 2016. aasta lõpuni. Peame talle andma sensiest parema masina. Mul on mitmeid probleeme, kuid need ei ole seotud pilootidega. Võtame kaks aastat korraga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles