Anieri saatus võib selguda järgmisel nädalal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal)
Henri Anier (paremal) Foto: Facebook, Motherwell

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier ei tea tänase päevani, millise meeskonna särki ta kuu aja pärast kannab. Tema laenuleping Motherwelliga saab läbi jaanuari keskel. Ründaja mängijaõigused kuuluvad Norra kõrgliiga meeskonnale Stavangeri Vikingile.

Motherwelli peatreener Stuart McCall kinnitas, et klubid on lähedal kokkuleppele, mille alusel saaks Anier jätkata Šotimaal kuni hooaja lõpuni. Klubid arutasid lepingutingimusi selle nädala esmaspäeval. «Esmaspäeval toimusid läbirääkimised. Loodetavasti järgmisel nädalal on juba midagi kindlat,» ütles McCall Daily Recordile.

Lisaks soovib McCall lepingut pikendada ka teisel laenul viibiva mängija Lionel Ainsworthiga.

Sellel aastal viibis Anier kõigepealt laenul Norra esiliigas Fredrikstadis, kus lõi 13 liigamänguga kolm väravat. Seejärel siirdus ta Motherwelli, kus on 16 mänguga kirja saanud seitse väravat. Koondise eest lõi ta 2013. aastal neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles