Statistika: Klavan mängib ajaloolisel hooajal tähtsat rolli

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) võitlemas Müncheni Bayerni poolkaitsja Thomas Mülleriga
Ragnar Klavan (paremal) võitlemas Müncheni Bayerni poolkaitsja Thomas Mülleriga Foto: SCANPIX

Ragnar Klavani koduklubi Augsburg teeb Saksamaa jalgpalli kõrgliigas klubi kõigi aegade edukaimat hooaega ning suurt osa selle juures mängib ka eestlane.

Kohalik suurim ajaleht Augsburger Allgemeine tegi pärast sügisringi kohtumisi suure kokkuvõtte meeskonna statistikast ning ka numbrid näitavad Klavani tähtsat rolli. Mängukeelu ja vigastuse tõttu kaks kohtumist vahele jätnud Klavan sai kirja 15 liigamängu, mille jooksul viibis platsil 1276 minutit. Eestlasest rohkem mänguminuteid kogus kõigest viis meest, rohkem mänge sai kirja seitse meeskonnakaaslast. Mänguks üles antud Klavan kuulus alati Augsburgi algkoosseisu ning tegi kaasa täismängud.

Keskmiselt jooksis Klavan mängu kohta 10,21 km ning eestlane sai oma nimele klubi senise hooaja ainsa punase kaardi. Kollaseid hoiatuskaarte Klavan ei teeninud. Klavani keskmine hinne mängu kohta oli Augsburger Allgemeine arvates 3,21 (parim hinne on 1, halvim 5). Klubi parimaks mängijaks senise hooaja põhjal on 29-aastane Saksamaa poolkaitsja Daniel Baier, kelle hindeks oli keskmiselt 2,41.

Augsburg hoiab hooaja keskpaigas Bundesligas 24 punktiga 8. kohta. Kusjuures euromängudele viiv kuues koht on kõigest nelja punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles