Bale'i endine treener: Bale mängib ilma Ronaldota paremini

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Endine Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi peatreener Andre Villas-Boas, kes eelmisel hooajal juhendas ka Gareth Bale'i, väitis, et Madridi Reali suvine suurost võiks olla veel parem, kui ta ei peaks mängima Cristiano Ronaldo varjus.

Bale näitas eelmisel hooajal Tottenhamis suurepärast vormi ja osteti sel suvel väidetava rekordilise 100 miljoni euro eest Madridi Reali, kus ootas teda ees omal ajal samuti rekordsumma eest Manchester Unitedist Reali ostetud Ronaldo. Villas-Boas sõnul oleks Bale'ile kasulikum, kui ta saaks kanda suuremat rolli ega peaks mängima Ronaldo varjus.

«Bale teeb paremaid esitusi ilma Ronaldota. Tal on siis kanda palju suurem roll, kui Ronaldo ei mängi,» selgitas Villas-Boas.

«Kui meeskonnas on kaks sellist kvaliteetset mängijat nagu nemad, siis peavad nad omavahel meeskonna võimalusi jagama. Tottenhamis harjus Bale'i sellise mängustiiliga, mis lubas tal olla kandvas tollis ja tegi temast meeskonna kõige tähtsama mängija. Seetõttu sai ta rohkem palli ning suurendas oma skoorimisvõimalusi,» lisas Bale'i endine juhendaja.

Praeguseks on lisaks Bale'ile lahkunud Tottenhami juurest ka Villas-Boas, sest meeskond vallandas ta eelmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles