Mourinho lootus: loodetavasti on Suarez pühapäeval vigastatud

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tegi enne pühapäevast liigakohtumist nalja ning avaldas lootust, et ehk on vigastusega sunnitud eemale jääma viimasel ajal heas vormis olnud Liverpooli ründeäss Luis Suarez.

Chelsea meeskond on Mourinho hinnangul sel hooajal raskustes väravatega löömisega - alates suvest on neid liigas löödud vastastele 33 - ning viimase liigakohtumise järel oli Mourinho sellest üsna nördinud. «Nad viivad mu hauda. Iga mängu lõpuks olen ma puruväsinud,» rääkis Mourinho pärast 1:0 võidumängu Swansea City vastu.

Pühapäeval kohtub hetkel liigas kolmandat kohta hoidev Chelsea neljandal positsioonil oleva Liverpooliga, kes on vastastele suutnud lüüa 43 väravat ning sealjuures 19 korral on jala valgeks saanud Uruguay päritolu Suarez. Mourinho andis mõista, et Chelsea taktika üheks osaks on lootus, et Suarez on veidike vigastada saanud.

«Võib-olla sai Suarez natuke vigastada Manchester City vastu mängides,» vihjas Mourinho Liverpooli viimasele liigamängule, kus City sai 2:1 võidu. «Ma ei küsi suurt vigastust, aga väiksem vigastus sunniks ta palliplatsilt neljaks päevaks eemale,» lisas Chelsea loots.

Inglise liigatabeli tipp on hetkel väga tihe: esikohal olev Arsenal on kogunud 39 punkti, City on 38 punktiga teine, Chelsea hoiab 37 silmaga kolmandat ning Liverpool 36 silmaga neljandat kohta. Tiitlikaitsja Manchester United on kogunud 31 punkti ja paikneb seitsmendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles