Patrail sai võidu, Jaanimaa kaotuse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Saksamaa käsipallimeistrivõistluste kõrgliiga 20. voorus alistas TSV Hannover-Burgdorf kodus Göppingeni FRISCH AUF! meeskonna 30:29. Eesti koondislane Mait Patrail viskas võitjate kasuks ühe värava.

Dener Jaanimaa leivaisa ThSV Eisenach kaotas võõrsil TBV Lemgole 22:40. Eestlane seekord kätt valgeks ei saanud. Hannover-Burgdorf on turniiritabelis 22 punktiga seitsmes ning Eisenach hoiab üheksa silmaga 16. positsiooni. Lemgo paikneb üheksandal ja Göppingen 12. tabelireal. Juhib THW Kiel.

Saksamaa esiliigas võitis EHV Aue 19. voorus Janar Mägi kolme tabamuse toel kodus VfL Bad Schwartau 33:30 ja on 20 punktiga oma seekordse vastase ees 12. kohal.

Rootsi kõrgliigas kaotas Lundi H43 võõrsil Kristianstadi IFK-le 17:32. Lundi esindav Mikk Pinnonen liidri vastu skoori ei teinud. Lund on 19-st mängust kogunud kümme punkti, millega ollakse 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles