Mourinho kaitses kurikuulsat Suareze hammustamistrikki

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (paremal) ja Branislav Ivanovic.
Luis Suarez (paremal) ja Branislav Ivanovic. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho kommenteeris tänase liigamängu eel oma vastasklubi Liverpooli ründajat Luis Suarezt ning kaitses temperementse Uruguay koondislase eelmisel hooajal toime pandud hammustamist.

Liverpool kohtus käesoleva aasta kevadel Liverpooliga, kui kuumavereline Suarez otsustas õlavarrest hammustada Chelsea mängumeest Branislav Ivanovici.

Mourinho juhendas toona Hispaania liigas hoopis Madridi Reali meeskonda, ent tänase Chelsea-Liverpooli taaskohtumise eel leidis tipptreener, et vastasmehe hammustamine polnudki Suareze poolt nii vale tegu. «Kõik teevad vigu,» nentis Mourinho.

«See oli siis suur asi, aga Ivanovic teab, et see on möödanik. Kõik liiguvad edasi ja ka tema on edasi liikunud. Minu arvates on Ivanovic suur mees ning kui seda ütlen, sii mõtlen, et ta on tugev, suure südame ja suure isiksusega. Ta ei ole Miki Hiire moodi mängija, kes vingub väikeste asjade pärast,» andis Mourinho mõista, et Ivanovic eesootava kohtumise eel Suarezt ei karda.

Chelsea on hetkel liigatabelis kolmandal kohal, vaid punkti vähem kogunud Liverpool nende kannul neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles