Avo Keelel otsus tehtud – MM-valikturniirile ei sõida Tiisaar, Järvekülg ja Kollo

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Eesti võrkpallikoondist juhendamas.
Avo Keel Eesti võrkpallikoondist juhendamas. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel nimetas täna need 12 meest, kes sõidavad Eesti rahvusmeeskonna koosseisus 3.-5. jaanuaril Saksamaal Ludwigsburgis toimuvale MM-valikturniirile. Eesti kohtub pääsu eest MM-finaalturniirile Türgi, korraldaja Saksamaa ning Horvaatia meeskondadega.

Koondise peatreener Avo Keel konkreetseid põhjuseid valiku langetamisel välja ei toonud: «Treenerid otsustasid üheskoos kaasata need 12 meest, kes moodustavad hetkel kõige tugevama meeskonna.» Koondise koosseisu kuulub Ludwigsburgi MM-valikturniiril seitse välisklubide mängijat, BIGBANK Tartu ja Selver Tallinn on esindatud kahe ning TTÜ ühe mehega.

Laagris osalenud 15 mehest jäid lõplikus valikus välja diagonaalründaja Mart Tiisaar, libero Edgar Järvekülg ning nurgaründaja Kristo Kollo. Esialgu 16 mehe hulka valitud temporündaja Timo Tammemaa ei saanud põlvevigastuse tõttu laagris osaleda.

Eesti koondise liikmed MM-valikturniiril:

Sidemängijad: Kert Toobal ja Martti Keel

Diagonaalründajad: Oliver Venno ja Hindrek Pulk

Temporündajad: Andri Aganits, Ardo Kreek ja Raimo Pajusalu

Nurgaründajad: Robert Täht, Keith Pupart, Martti Juhkami ja Jaanus Nõmmsalu

Libero: Rait Rikberg

Treenerid: Avo Keel, Rainer Vassiljev ja Andrei Ojamets

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles