Fabregas on valmis Arsenalist lahkuma ja liituma Barcelonaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali kapten Cesc Fabregas.
Londoni Arsenali kapten Cesc Fabregas. Foto: AFP/ Scanpix

FC Barcelona jalgpalliklubi pikk jaht Cesc Fabregasele tundub olevat jõudnud lõpusirgele. Nimelt on Fabregas teatanud Londoni Arsenali peatreenerile Arsene Wengerile, et ta soovib klubist lahkuda.

Väidetavalt üritab Wenger veel Fabregast ümber veenda, kuid tundub, et 23-aastane mängumees on oma otsuse langetanud, kirjutab The Guardian.

Barcelona soovib mängija enda rivistusse hankida 30 miljoni Inglise naela eest ning on valmis vastu andma veel Yaya Toure või isegi Zlatan Ibrahimovici.

Samas pole kindel, kas Arsenal soovib neid mängijaid saada ning võib hoopis Fabregase eest nõuda 40 miljoni naela.

Fabregas andis hiljuti teada, et ta soovib oma tuleviku selgeks saada enne 11. juunil algavat MMi. Lisaks soovib Barcelona enne 13. juunit lepinguni jõuda ka David Villaga. Nimelt valitakse 13. juunil Barcelona klubile uus president.

«Läbirääkimised seoses David Villaga lähevad hästi,» sõnas Barcelona asepresident Rafael Yuste. «Fabregasega on situatsioon natuke teine. Kuigi meil on mängija nõusolek, siis tuleb kokkuleppele jõuda ka klubiga. Kuid asja muudab lihtsamaks see, et mõlemad tahavad meiega liituda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles